Ympäristöjohtaja - Tyrnävän kunta

Ympäristöjohtaja - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunta julistaa haettavaksi vakituisen ympäristöjohtajan viran

Haemme kunnan johtoryhmän jäseneksi ympäristöjohtajaa.

Ympäristöjohtaja vastaa oman osastonsa johtamisesta, hankinnoista, sopimuksista ja kokonaiskehittämisestä kunnassa päätettyjen linjausten perusteella. Ympäristöjohtaja toimii ympäristölautakunnan esittelijänä sekä kunnan turvallisuuspäällikkönä.

Tehtävään kuuluu ympäristöosaston johtamisen ja kehittämisen lisäksi vastuu kunnan rakennuttamisesta, kiinteistöhuollosta, rakennustarkastuksesta, ympäristöhuollosta, joukkoliikenteestä, ruoka- ja siivouspalveluista ja maankäytön suunnittelusta.

Edellytämme kokemusta kunnallishallinnosta, strategista johtamisotetta, hyvää henkilöstöjohtamisen taitoa, paineensietokykyä ja joustavaa palveluasennetta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytämme vankkaa tuntemusta rakennuttamisesta tai kiinteistöhuollosta.

Viran hoito alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kuntien TS:n mukainen. Sovellamme 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi 24.4.2019 klo 15 mennessä. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Lisätietoja antaa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tauno Uitto p. 040 028 5239, kunnanhallituksen puheenjohtaja Minna Matinlauri p. 040 544 3569 tai kunnanjohtaja Vesa Anttila p. 040 663 9859 tai sähköposti: vesa.anttila@tyrnava.fi.

Tyrnävän kunta
Osoite: Kunnankuja 4, Tyrnävä

Laatumukuloita pelloilta ja pirteistä.
Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.
Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan