Ympäristökasvattaja - Tampereen kaupunki

Ympäristökasvattaja - Tampereen kaupunki

KASVATUS- JA OPETUSPALVELUT/KÄMMENNIEMEN KOULU/LUONTOKOULU KORENTO
Luontokoulu tarjoaa koulujen ja päiväkotien luonto- ja ympäristökasvatuksen tueksi luontokoulupäiviä. Ympäristökasvattaja suunnittelee ja kehittää luontokoulun toimintaa sekä vastaa luontokoulussa annettavasta opetuksesta. Tehtävään kuuluu lisäksi mm. opetus- ja kasvatushenkilöstön kouluttaminen, Vihreä lippu- koulujen ja varhaiskasvatusyksiköiden tukemien sekä kesäkurssien järjestäminen. Haettava tehtävä on sijaisuus ajalle 5.8.2019-26.6.2020.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kasvatusalan korkeakoulututkinto, johon on yhdistetty ympäristö- ja luonnontieteen sekä ympäristökasvatuksen opintoja tai ympäristö- tai luonnontieteen korkeakoulututkinto, johon on yhdistetty pedagogisia opintoja). Lisäksi edellytämme vahvaa pedagogista osaamista, ympäristöasioiden tuntemusta sekä ympäristökasvatuksen ja sen menetelmien hallintaa.
Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa Kämmenniemen koulun rehtori Pekka Jokela, puh. 050 516 7490.
Hakuaika päättyy 27.5.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Kasvatus- ja opetuspalvelut/Kämmenniemen koulu
  • Työpaikka
  • tre-1-208-19
  • 13.5.2019 - 27.5.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

Kämmenniemen koulun rehtori Pekka Jokela, puh. 050 516 7490.

Kasvatus- ja opetuspalvelut/Kämmenniemen koulu
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan