Ympäristönsuojelusuunnittelija - Jyväskylän kaupunki

Ympäristönsuojelusuunnittelija - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin ympäristönsuojelun yksikkö hakee

YMPÄRISTÖNSUOJELUSUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.11.2019 alkaen.

Ympäristönsuojelusuunnittelijan tehtäviin kuuluvat vesiensuojelun asiantuntijana toimiminen, ympäristönsuojelu- ja vesilainsäädännön mukaisia lupa- ja valvontatehtäviä sekä vesien tilan seurantaan, kunnostamiseen, pohjavedensuojeluun ja vesistöhankkeisiin liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä käytännön kokemus virkaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistoiminta- ja viestintätaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn myös maastossa. Arvostamme aktiivista otetta työhön ja sen kehittämiseen sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Työtehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja tarvittaessa mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Virassa aloitus 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Ympäristöjohtaja Päivi Pietarinen puh. 014 266 5166, sähköpostitse: paivi.pietarinen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan