Ympäristönsuojelutarkastaja - Porvoon kaupunki

Ympäristönsuojelutarkastaja - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava kaksikielinen merenrantakaupunki. Porvoossa otetaan aktiivisesti osaa ympäristö- ja ilmastotavoitteiden edistämiseen.

Porvoon kaupungin ympäristönsuojelu hakee ympäristönsuojelutarkastajaa vakituiseen virkaan 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ympäristönsuojelutarkastajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu mm. jätevesilausuntojen ja -päätösten valmistelua, ympäristönsuojelu- ja jätelain mukaista valvontaa ja tarkastuksia sekä ympäristönsuojeluun liittyvää neuvontaa ja viestintää eri kanavissa. Lisäksi työhön kuuluu asiahallinnan ja arkistoinnin ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Rekrytoitava tarkastaja toimii Porvoon kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunnan sihteerinä. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää ympäristölainsäädännön sekä kunnallisen päätöksenteon tuntemista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu virkaan soveltuva koulutus. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta kunnallisesta ympäristönsuojelutyöstä tai muista vastaavista tehtävistä. Kokemus lautakuntatyöskentelystä ja siihen liittyvistä asianhallintajärjestelmistä on erityisen toivottavaa. Arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus on TS:n mukainen.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.7.2019 klo 9.00 Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/ymparisto-ja-luonto

Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Jesse Mether puh. 050 444 2057, jesse.mether@porvoo.fi

Ympäristönsuojelu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan