Ympäristöpäällikkö - Siuntion kunta

Siuntion kunnassa on haettavana ympäristöpäällikön virka. Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän luonnonläheisessä, elinympäristöltään turvallisessa ja elävästi kaksikielisessä kunnassa. Siuntio kuuluu HINKU-verkostoon. Ympäristöpäällikön tehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelun lupa-, ilmoitus-, valvonta- ja edistämistehtävät sekä ympäristö- ja rakennuslautakunnan esittelijänä toimiminen.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävien sujuva hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista otetta työhön ja kykyä hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Alan aikaisempi kokemus ja kunnallishallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Huomioithan, että Siuntio on kaksikielinen kunta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antaa tekninen johtaja Markus Moisio
puh. 044 386 1099, markus.moisio@siuntio.fi

Siuntion kunta, Tekninen osasto
Osoite: Siuntiontie 504, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.