Skip to main content
test
Ympäristöpäällikkö - Imatran kaupunki

Haemme Imatran seudun ympäristötoimeen

YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Imatran seudun ympäristötoimi vastaa lain edellyttämistä seutukunnan valvonta-, neuvonta- ja tarkastustehtävistä sekä eläinlääkintähuollon järjestämisestä ja toimimisesta. Toiminta-alueena on Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala.

Tehtäviisi kuuluvat Imatran seudun ympäristötoimen johtaminen ja kehittäminen sekä eläinlääkinnän, ympäristösuojelun ja ympäristöterveyden palveluiden esihenkilön tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen tarvittaessa ympäristöasioiden valmisteluun ja ympäristölautakunnan esittelijän tehtävät.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. Helsingin yliopisto elintarviketieteiden maisteri, Itä-Suomen yliopisto filosofian maisteri/ympäristötiede) tai Suomessa laillistettu eläinlääkärin pätevyys sekä kokemus ympäristösuojelulainsäädännöstä, esihenkilötehtävistä ja kunnallishallinnosta.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö. Käytämme hakuprosessissa myös suorahakua.

Hakijalta edellytetään hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, tietoteknistä osaamista ja oma-aloitteisuutta.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Ympäristöpäällikön tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 5196,85 euroa. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 12.12.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Jarkko Rahkonen/Tuocon Oy, puh. 044 305 0170, jarkko.rahkonen@tuocon.fi

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat