Skip to main content
test
Ympäristöpäällikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tarjoamme haastavan tehtävän terveydenhuollon kestävän kehityksen ja ympäristöasioiden kehittämisessä. Ympäristöpäällikkö on asiantuntija ympäristöstrategian ja kestävän kehityksen toimenpideohjelman valmistelussa. Ympäristöpäällikkö vastaa hiilijalanjäljen ja hiilineutraalisuuden laskennasta infrastruktuurin osalta, ekotukihenkilötoiminnan ylläpidosta, kehittämisestä, jäte- ja kierrätysprosessien hallinnoinnista, kehittämisestä ja dokumentoinnista. Lisäksi ympäristöpäällikön vastuulle kuuluu tehtävien vaatimien hankintojen ja sopimusten valmistelu ja valvonta sekä kestävän kehityksen ja ympäristöasioiden raportointi. Ympäristöpäällikkö myös kouluttaa henkilöstöä, tiedottaa ympäristöasioista sekä vastaa viranomaisyhteistyöstä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä alan keskeisimpiin standardeihin ja ympäristölainsäädäntöön. Arvostamme työkokemusta terveydenhuollon kestävän kehityksen, kierrätyksen ja jätehuollon tehtävistä.

Edellytämme perehtyneisyyttä alan keskeisimpiin standardeihin ja ympäristölainsäädäntöön. Edellytämme työkokemusta kestävän kehityksen energia- ja jätehuollon tehtävistä. Arvostamme kokemusta terveydenhuollon kestävän kehityksen ja jätehuollon tehtävistä. Tehtävässä koulutetaan ja tiedotetaan henkilöstöä ja sidosryhmiä, joten kokemus molemmista tehtävistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän terveydenhuollon kestävän kehityksen ja ympäristöasioiden kehittämisessä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Kandelberg, huoltopalvelujen päällikkö, p. 050 438 3710, etunimi.sukunimi@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Runkopalvelukeskus

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat