Ympäristöpäällikkö / Ympäristönsuojelu - Tampereen kaupunki

Tule Tampereelle ympäristöpäälliköksi!

Haemme näkemyksellistä ympäristön puolestapuhujaa Tampereen kaupungin ympäristöpäälliköksi vakituiseen virkaan. Yksikkösi on osa vajaan sadan hengen Kestävä kaupunki -ryhmää. Tehtäväsi on edistää ympäristöasioita niin kaupungin hallinnossa kuin sen ulkopuolellakin.

Luotsaat yksikön esimiehenä ympäristönsuojelun yksikköä ja olet tukena sen 17 asiantuntijalle. Olet Kestävä kaupunki -palveluryhmän johtoryhmän jäsen ja siten mukana kehittämässä koko kokonaisuutta. Toimit ympäristönsuojelun lupa- ja valvonta-asioiden esittelijänä ympäristö- ja rakennusjaostossa. Ohjaat ja edistät ympäristönsuojeluyksikön ja kaupungin muiden yksiköiden - etenkin maankäytön suunnittelun - välistä yhteistyötä. Vastaat kaupungin luonnon monimuotoisuustyön tavoitteellisuudesta ja toteutuksesta. Teet kasvavaa kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä ympäristöasioissa.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot. Omaat erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon, tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Menestyminen tehtävässä vaatii myös taloushallinnon osaamista sekä ennen kaikkea huumorintajua ja kykyä selviytyä hankalistakin tilanteista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto, kokemus ympäristöhallinnosta sekä johtamiskokemus.

Eduksi katsotaan ympäristölainsäädännön tuntemus ja monipuolinen kokemus sen soveltamisesta sekä näytöt hyvistä esimiestaidoista.

Virka täytetään vakituisesti 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on aluksi määräaikainen perehdytyksen vuoksi ajalla 14.-28.2.2022. Käytämme viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoa tehtävästä antavat ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala, puh. 050 351 3020 ja ympäristönsuojelupäällikkö Harri Willberg, puh. 050 521 5198. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala, puh. 050 351 3020 ja ympäristönsuojelupäällikkö Harri Willberg, puh. 050 521 5198. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön palvelualue / Ympäristönsuojelu

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat