Ympäristösuunnittelija - Liperin kunta

Liperin kunnan elinympäristöpalveluihin haetaan ympäristösuunnittelijaa 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääasiallisena tehtävinä ovat kunnan ympäristönsuojelun lupa- ja valvontaviranomaistehtävät sekä jäteasioiden valvonta, neuvonta ja käsittely -tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi yliopistossa suoritettu ympäristöalan tutkinto tai soveltuva insinöörin tutkinto. Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Katsomme eduksi kokemuksen ympäristöalan tehtävistä julkisella sektorilla ja ympäristölainsäädännön tuntemuksen. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Palkkaus määräytyy TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Valitulla on kahden kuukauden koeaika.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Kimmo Kymäläinen, maankäyttöpäällikkö, 0400 125 152, kimmo.kymalainen@liperi.fi. Lisätietoja ensisijaisesti sähköpostitse.

Liperin kunta
Osoite: Varolantie 3, 80100 Joensuu

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!