Ympäristötarkastaja - Äänekosken kaupunki

Ympäristötarkastaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki ilmoittaa haettavaksi

YMPÄRISTÖTARKASTAJAN VIRAN

Ympäristötarkastaja sijoittuu tekniselle toimialalle ympäristövalvonnan yksikköön, joka hoitaa rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävät. Tarjoamme haasteellisia tehtäviä kehitysmyönteisessä organisaatiossa kokeneessa työyksikössä.

Olemme motivoituneita ja kannamme vastuun sekä työn suorittamisesta että lopputuloksesta; luonnollisesti odotamme sinulta samaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme hyvää asennetta, vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä lainsäädännön tuntemusta ja kokemusta viranomaistehtävistä.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkatehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Haastattelut järjestetään 1.10..2019.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Ympäristöpäällikkö Juhana Jalkanen puh. 0400 115 696, email juhana.jalkanen@aanekoski.fi;
Ympäristötarkastaja Jonna Heinänen puh. 0400545346, email jonna.heinanen@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, ympäristötoimi
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi/

Tutustu työnantajaan