Ympäristötarkastaja - Kirkkonummen kunta

Ympäristötarkastaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnassa on haettavana

YMPÄRISTÖTARKASTAJAN VIRKA 9.1.2020 alkaen

Ympäristötarkastajan toimenkuvaan kuuluu mm. ympäristönsuojelun ja jätehuollon lupa- ja valvontatehtäviä, muita ympäristönsuojeluviranomaisen lakisääteisiä tehtäviä sekä haja-asutuksen jätevesiin liittyviä lupa-, lausunto- ja neuvontatehtäviä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään valittavalta edellytetään ajokorttia sekä hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Luemme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä, ympäristölainsäädännön tuntemuksen ja kokemuksen sen soveltamisesta.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät teknisten sopimuksen mukaisesti. Kokonaispalkka määräytyy henkilön työkokemuksen ja suoriutumisen perusteella. Valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Vaihtoehtoisesti voit toimittaa hakemuksen ansioluetteloineen torstaihin 31.10.2019 klo 12 mennessä osoitteeseen Kirkkonummen kunta, kirjaamo, PL 20, 02401 Kirkkonummi tai sähköpostitse kirjaamo@kirkkonummi.fi. Kuoreen tai sähköpostin aihekenttään on merkittävä Ympäristötarkastajan virka.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Sari Soini, puh. 040 1269 678, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Kirkkonummen kunta, YHDYSKUNTATEKNIIKAN TOIMIALA, Viranomaistoiminnan tulosalue, Ympäristönsuojelu
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.