Ympäristötarkastaja - Sipoon kunta

Haluatko olla mukana valvomassa ympäristöasioita tulevaisuuden Sipoossa?

Haemme nyt

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

kunnan ympäristövalvontaan vakinaiseen virkaan 1.1.2021 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Ympäristötarkastajana hoidat ympäristönsuojeluviranomaisen valvontatehtäviä. Tehtävät on jaettu aihealueittain ja sinulle kuuluu ensisijaisesti maatalouden ympäristönsuojeluasiat, haja-asutusalueen sekä vesihuoltolain jätevesiasiat sekä ojitukseen ja vesiensuojeluun liittyvät asiat. Valmistelet myös maatalouden ja elintarviketeollisuuden lupa-asiat sekä päätökset ilmoituksista ja vastaat kyseisten toimintojen säännöllisestä valvonnasta.

Tekniikka- ja ympäristöosastolle sijoittuva ympäristövalvonta toimii kunnan ympäristönsuojeluviranomaisena ja etsimme nyt asiantuntijatehtävään osaavaa ympäristöalan ammattilaista. Tule vahvistamaan mukaansatempaavaa joukkoamme, antamaan oma panoksesi kasvavan kunnan haasteisiin sekä henkilökohtaisella tasolla kehittymään työssäsi erityisasiantuntijatehtäviä tuottavaan ympäristövalvontaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan lisäkasi paikan mukavassa ja kehityskeskeisessä työyhteisössä. Olemme motivoituneita ja kannamme vastuun sekä työn suorittamisesta että lopputuloksesta; luonnollisesti odotamme sinulta samaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta ympäristönsuojelutehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Hakijan eduksi katsotaan ympäristönsuojeluviranomaisen työkentän ja prosessien tuntemus sekä erityisesti kokemus vaativista valvontatilanteista ja haasteellisista hallintopakko- ja rikosprosesseista. Osana työnkuvaa annat myös neuvontaa ja vastaanotat sekä käsittelet haittailmoituksia, joten toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi arvostamme kehitysmyönteistä työskentelyotetta, kykyä itseohjautuvaan, organisoituun ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn sekä huolellisuutta tehtävien suorittamisessa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 7.12.2020 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Hakemukseen tulee liittää asiakirja joka osoittaa kielitaidon. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakuaikaa on jatkettu, aikasemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/asuminen_ja_ymparisto/ymparisto/kestava_kehitys/sipoon_kunnan_ymparistoohjelma

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ympäristövalvontapäällikkö Christel Kyttälä 050 548 7595 tai christel.kyttala(at)sipoo.fi

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Ympäristövalvonta
Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja