test
Ympäristötarkastaja - Hyvinkään kaupunki

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

Hyvinkään kaupunki hakee ympäristökeskukseen vakituiseen virkasuhteeseen

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

Ympäristötarkastaja kuuluu kolmen hengen ympäristövalvontatiimiin ja hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisia ympäristönsuojeluviranomaisen lupa- ja valvontatehtäviä sekä ympäristönsuojelun edistämis- ja neuvontatehtäviä.

Toivomme sinulta

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemusta ympäristönsuojelun- ja maa-aineslain mukaisista tehtävistä.

Arvostamme myös hyvää ympäristölainsäädännön tuntemusta, perehtyneisyyttä pohjavedensuojeluun ja tietoteknisiä taitoja. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kehitys- ja uudistusmyönteisessä kaupunkiorganisaatiossa. Työsi tukena on laaja joukko motivoituneita ammattilaisia.

Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään kaupungintalossa, Wanhan Villatehtaan uudistetuissa tiloissa lähellä rautatieasemaa ja kauppakeskusta.

Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 395597) kautta 7.12.2021 klo 15.00. mennessä. Virka täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antavat ympäristövalvontapäällikkö Silja Suominen, puh. 040 841 1962 ja
ympäristötoimenjohtaja Mika Lavia, puh. 040 061 0804.

Hae Hyvinkäälle!

Tutustu kaupunkiin www.visithyvinkaa.fi

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ympäristövalvontapäällikkö Silja Suominen, puh. 040 841 1962 ja
ympäristötoimenjohtaja Mika Lavia, puh. 040 061 0804.

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö

Tule mukaan rakentamaan kaupunkia noin 47 000 hyvinkääläiselle Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa. Teemme yhdessä töitä 1700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat