test
Ympäristötarkastaja - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan elinympäristöpalveluissa ympäristöpalveluiden vastuualueella on haettavana ympäristötarkastajan vakituinen virka. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä hyvän työyhteisön sijainniltaan maamme vetovoimaisimmalla alueella.

Hämeenkyrön kuntastrategian tavoitteena on pitää koko Hämeenkyrö vireänä, hyvin saavutettavana ja kehittyvänä kuntana Pirkanmaalla osana Tampereen seutukuntaa Suomen Kasvukäytävällä, puoli tuntia Tampereelta. Tavoitteenamme on nykyisille ja uusille asukkaille laadukas ja kestävän elämän mahdollistava elinympäristö sekä taajamissa että maaseudulla. Lisäksi palvelemme yrityksiä toimitila-, tontti-, neuvonta-, työvoima- ja muissa tarpeissa.

Ympäristötarkastajana täydennät osaamisellasi koko elinympäristöpalvelualuetta, jonka muut asiantuntijat ovat sekä perinteisen teknisen sektorin että elinkeinopalvelujen tekijöitä ja sidosryhmiä. Tehtäviisi kuuluu vastata ympäristönsuojelulain mukaisista lupa-, rekisteröinti- ja ilmoitusmenettelyistä sekä niiden valvonnasta, ympäristönsuojelumääräysten valvonnasta sekä jätelain ja vesihuoltolain mukaisesta valvonnasta kunnassa. Ympäristötarkastaja käsittelee ja valmistelee ympäristölupia sekä valvoo osaltaan meluntorjuntaa. Lisäksi työ on asiakkaiden neuvontaa, lausuntojen antamista ja esittelijän tehtäviä elinympäristölautakunnan lupajaostolle ja tarvittaessa muille toimielimille.

Ympäristönsuojelutehtävien osalta kunnalla on seudullinen yhteistoimintasopimus Pirkanmaan ympäristöterveys Pirtevan kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkinto, alan lainsäädännön tuntemus ja riittävää kokemus ympäristötarkastuksen viranomaistehtävistä kunnassa.

Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan kokemus maa-aineslupien käsittelystä ja alueen paikallistuntemus.

Virka on täytettävissä sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen alan sopimuksen mukaisesti.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Viran hakuaika päättyy 4.2.2022 klo 15. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää CV sekä palkkatoive. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Haastattelut pidetään 8.2.2022 Hämeenkyrön kunnassa. Tavoitteena on tehdä päätös valinnasta heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elinympäristöjohtaja Ritva Asula-Myllynen 050- 68 249 ja toimistopäällikkö Sari Hietala-Karlsson 050-308 3242.

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Elinympäristöpalvelut

Hämeenkyrö on pirkanmaalainen 10 300 asukkaan ja tunnettujen kansallismaisemien virkeä kulttuurikunta, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunta on panostanut pitkäjänteisesti laadukkaisiin peruspalveluihin, palvelukiinteistöjensä uudistamiseen ja rakentamiseen kaiken ikäisille sekä matkailuun ja yrittäjyyteen. Lähitulevaisuudessa kunnan vetovoimaa, arjen sujuvuutta sekä elinympäristön turvallisuutta, laatua ja viihtyisyyttä parannetaan mm. rakentuvan Hämeenkyrönväylän myötä.


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat