Skip to main content
test

Kalajoen kaupunki hakee vakituiseen virkaan

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

Ympäristövalvonnassa työskentelee kaksi ympäristötarkastajaa ja lupasihteeri. Tehtäviin kuuluvat mm. ympäristönsuojeluviranomaisen erityislakien mukaiset valvonta-, lupa-, ohjaus- ja neuvontatehtävät. Kalajoen vireä ja monipuolinen yritystoiminta tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän ympäristönsuojelun parissa, unohtamatta toisiaan tukevan ja kannustavan työyhteisön merkitystä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi hakijan eduksi katsotaan alan lainsäädännön tuntemus, hyvät vuorovaikutustaidot, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomen kielellä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Kalajoen kaupunki työnantajana tarjoaa laadukkaat puitteet työskentelyyn ja osittaisen etätyömahdollisuuden. Hyödynnämme laajasti sähköisiä järjestelmiä lupa- ja valvontatyön sujuvoittamiseksi. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, minkä ohella on mahdollisuus hyödyntää työajoihin uutta sähköautoamme.

Tehtäväkohtainen palkka 3496,12e. Muut palkan ehdot määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 7.12. klo 15.00. Virkaan haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat johtava rakennustarkastaja Tero Jelekäinen p. 044 4691 428, ympäristötarkastaja Heidi Mäki-Leppilampi p. 044 4691406, tekninen johtaja Marko Raiman p. 044 4691213. sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava rakennustarkastaja Tero Jelekäinen p. 044 4691 428, ympäristötarkastaja Heidi Mäki-Leppilampi p. 044 4691406, tekninen johtaja Marko Raiman p. 044 4691213. sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristönohjaus, Ympäristönvalvonta

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat