Skip to main content
test
Ympäristötarkastaja - Konneveden kunta


Konneveden kunta hakee Etelä-Konneveden maisemiin

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

kokoaikaiseen virkasuhteeseen. Virka on määräaikainen 1.1.-30.6.2023, jonka jälkeen virka täytetään vakituisesti.

Ympäristötarkastaja huolehtii virassaan myös Rautalammin kunnan ympäristöviranhaltijatehtävistä, työaika jakautuu kuntien kesken 50/50. Ympäristötarkastaja toimii kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen eli ympäristölautakunnan alaisena viranhaltijana ympäristönsuojelun viranomais- ja asiantuntijatehtävissä. Tehtäviin kuuluvat mm. ympäristönsuojeluviranomaisen erityislakien mukaiset valvonta-, lupa-, ohjaus-, edistämis- ja neuvontatehtävät. Tehtäviin sisältyy myös luonnonsuojelun edistämis- ja kehittämishankkeita, mm. vireillä on lintuvesiin kohdistuva KuntaHelmi -hanke Konnevedellä ja Rautalammin kunnassa pohjavesien suojelusuunnitelman edistämistoimia. Työ on kunnissamme laaja-alaista ja monipuolista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ympäristönsuojeluun soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi alan lainsäädännön tuntemista. Etsimältämme henkilöltä toivomme innostunutta otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä ja kykyä hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Lisäksi hakijan eduksi luetaan kokemus kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä, sekä alan ohjelmistojen ja tietojärjestelmien hallitseminen. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme myös osittaisen etätyömahdollisuuden. Lähityöpiste on monipaikkainen sijoittuen sekä Rautalammin, että Konneveden kuntaan.

Lisätietoja

http://www.konnevesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Mykkänen, ympäristönsuojelusihteeri johanna.mykkanen@konnevesi.fi, puh 0400-200194 (30.11.2022 saakka)
Markus Tiihanoff, tekninen johtaja, markus.tiihanoff@konnevesi.fi, puh. 0400919341 (24.11. alkaen)
Henri Pennanen vs tekninen johtaja, henri.pennanen@konnevesi.fi puh. 0408446604

Lisätietoja

Konneveden kunta, Ympäristötoimi
Osoite: Kauppatie 25, 44300 Konnevesi
Konneveden kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat