Skip to main content
test

Sodankylän kunta hallinnoi ympäristönsuojelun yhteistoiminta-aluetta, joka käsittää Sodankylän, Inarin, Muonion, Enontekiön ja Utsjoen kunnat. Ympäristönsuojelun vastuualueella on tällä hetkellä viisi virkaa; ympäristöpäällikkö, ympäristötarkastaja ja määräaikainen ympäristöasiantuntija (25.5.2023 saakka) Sodankylän toimipisteessä sekä ympäristötarkastajat Ivalon ja sekä Muonion toimipisteissä. Ympäristötarkastajat ja -asiantuntijat toimivat Sodankylän kunnan teknisen toimialan ympäristönsuojelun vastuualueella ympäristöpäällikön alaisuudessa.

Haemme nyt yhteistoiminta-alueelle Sodankylän toimipisteeseen ympäristötarkastajaa vakinaiseen virkasuhteeseen ympäristönsuojelun edistämistehtäviin. Nyt rekrytoitavan ympäristötarkastajan tehtävät painottuvat alkuvaiheessa maa-aineslain mukaisiin lupa- ja valvontatehtäviin sekä ns. maankaatopaikkoja koskeviin tehtäviin. Lisäksi tehtäviin kuuluu muita ympäristönsuojeluviranomaisen tehtäviä kuten lausuntojen antamista sekä asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta. Lopullinen tehtävänkuvaus määritellään valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme riittävää kokemusta kunnan lupa- ja valvontatehtävistä (ympäristötarkastaja tai vastaava). Lisäksi työtehtävien hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka) ja matkustusvalmiutta sekä maastovalmiutta koko yhteistoiminta-alueella. Sodankylän toimipisteessä työhön ovat käytössä leasing- ja vuokra-autot, myös omaa autoa voi käyttää.

Erityisesti arvostamme kokemusta maa-aineslain mukaisista tehtävistä. Arvostamme ympäristöalan oikeustieteen opintoja ja alan lainsäädännön osaamista. Arvostamme myös muuta kokemusta ympäristöalan tehtävistä. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisukykyä.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virka täytetään aikaisintaan 26.5.2023 alkaen. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 3.4.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset/opinto-otteet ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.arktisenlapinys.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpäällikkö Teresa Ojala, p. 040 720 5665, teresa.ojala@sodankyla.fi

Lisätietoja

Tekniset palvelut, Arktisen Lapin ympäristönsuojelu

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi, www.arktisenlapinys.fi ja www.visitsodankyla.fi.


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat