Skip to main content
test
Ympäristötarkastaja - Liedon kaupunki

Liedon kaupunkikehityspalvelut hakee ympäristötarkastajaa vakituiseen virkaan.

Ympäristötarkastaja vastaa mm. ympäristönsuojelun valvontasuunnitelman ja -ohjelman ylläpidosta ja toteuttamisesta suorittamalla tarkastuksia suunnitelman mukaisissa valvontakohteissa.

Ympäristötarkastaja tekee lisäksi muuta ympäristönsuojelulainsäädännön mukaista valvontaa, antaa neuvontaa ja ohjausta sekä huolehtii ympäristönsuojelulain mukaisesta toimintojen rekisteröimisestä ympäristönsuojelun tietojärjestelmään. Ympäristötarkastaja myös sijaistaa tarvittaessa ympäristötoimen sihteeriä ympäristönsuojelun asiakirjahallintaan liittyvissä tehtävissä. Tehtäviin voidaan sisällyttää lisäksi muita ympäristönsuojelun tehtäviä valittavan henkilön asiantuntemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä riittävä kokemus ympäristönsuojelun toimialalta, erityisesti valvontatehtävistä.

Eduksi luetaan kunnallishallinnon ja ympäristönsuojeluviranomaisen prosessien tuntemus ja monipuolinen it-osaaminen.

Viran hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja ratkaisuhenkistä työotetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi tehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstö virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpäällikkö Milla Suutari puh. 050 3072915 tai milla.suutari@lieto.fi

Lisätietoja

Liedon kaupunki, kaupunkikehityspalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 800 eri alojen ammattilaista. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat