Ympäristötarkastaja - Kouvolan kaupunki

Ympäristötarkastaja - Kouvolan kaupunki

Haemme ympäristötarkastajaa vakinaiseen virkaan Kouvolan kaupungin ympäristöpalveluihin. Kouvolan kaupunki hoitaa myös Iitin kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävät. Ympäristöpalveluissa työskentelee yhteensä viisi ympäristötarkastajaa. Virka täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ympäristötarkastaja suorittaa käytännössä ympäristönsuojeluviranomaiselle lainsäädännössä määrättyjä tehtäviä, kuten ympäristönsuojelu- ja maa-aineslain mukaisten päätösten valmistelu ja viranhaltijapäätösten tekeminen sekä suunnitelmallinen laitosvalvonta ja valituksiin perustuvat tarkastukset. Tarkempi tehtäväsisältö määräytyy yksikön sisäisen tehtävienjaon perusteella.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry, www.kouvola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ympäristöjohtaja Hannu Friman p. 02061 57900, hannu.friman(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Asuminen ja ympäristö, Ympäristöpalvelut, Ympäristönsuojelu
Osoite: Valtakatu 33, 45701 Kuusankoski

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.