test
Ympäristötarkastaja - Kouvolan kaupunki

Haemme ympäristötarkastajaa vakinaiseen virkaan Kouvolan kaupungin ympäristöpalveluihin. Ympäristöpalveluissa työskentelee yhteensä viisi ympäristötarkastajaa. Virka täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ympäristötarkastaja hoitaa ympäristönsuojeluviranomaiselle lainsäädännön mukaan kuuluvia lupa- ja valvontatehtäviä. Työnkuva sisältää lupien valmistelua ja päätösten tekoa sekä laitosten valvontaa ja ympäristön pilaantumisen tarkastuksia, valitusten käsittelyä, asiakkaiden neuvontaa ja lausuntoja. Tarkempi tehtäväsisältö määräytyy yksikön sisäisen tehtävienjaon perusteella.

Arvostamme kokemusta kunnan ympäristönsuojelutehtävistä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta, kykyä priorisoida työtehtäviä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ympäristöjohtaja Hannu Friman p. 02061 57900, hannu.friman(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Asuminen ja ympäristö, Ympäristöpalvelut, Ympäristönsuojelu

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Tarjoamme hyvät palvelussuhteen ehdot sekä laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat