YMPÄRISTÖTARKASTAJA

Ympäristötarkastaja työskentelee kaupungin hallintokeskuksessa seudullisena toimivassa ympäristönsuojelun yksikössä (Valkeakoski, Akaa, Urjala).

Ympäristötarkastajan tehtäviin kuuluu seudullisen ilmastotyön jalkauttaminen ja ympäristönsuojelulain sekä jätelain valvonta. Valkeakosken, Akaan, Urjalan ja Pälkäneen alueelle on valmisteltu yhteinen seudullinen ilmasto-ohjelma. Työtehtäviin keskeisenä kokonaisuutena on ilmasto-ohjelma toimenpiteiden käynnistymisen edistäminen ja kuntien ilmastotyöstä tiedottaminen sekä verkostojen luominen aktiivisiin yrittäjiin ja maatalousyrittäjiin. Ympäristönsuojelun osalta tehtäviin kuuluu valitusasioiden käsittely, ympäristölupakohteiden tarkastukset sekä ympäristönsuojelulain mukaisten ilmoitusten käsittely.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Katsomme eduksi kokemus ilmastotyöstä ja kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä sekä paikallistuntemuksen. Arvostamme aktiivista otetta, oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä. Hakijalla tulee olla hyvät viestintä- sekä neuvottelu- ja yhteistyötaidot.

Työaika on 36,25 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 22.1.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 331208) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä ympäristötarkastaja).

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava ympäristötarkastaja Outi Riihimäki, puh. 040 335 7412

Valkeakosken kaupunki, Hallintokeskus, Maankäyttö
Osoite: Sääksmäentie 2, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.