Skip to main content
test
Ympäristötarkastaja, Oulun seudun ympäristötoimi -liikelaitos - Oulun kaupunki

Tule edistämään kestävää elinympäristöä! Oulun seudun ympäristötoimi -liikelaitos hakee YMPÄRISTÖTARKASTAJAA vakituiseen virkaan. Tartu tilaisuuteen vaikuttaa ympäristön tilaan ja tehdä monipuolista työtä yhteisösi hyväksi.

Oulun seudun ympäristötoimi -liikelaitos toimii seitsemän kunnan alueella kunnallisena ympäristönsuojelu-, ympäristöterveydenhuolto- ja eläinlääkintäviranomaisena.

Ympäristötoimen ympäristönsuojeluyksikkö hakee YMPÄRISTÖTARKASTAJAA vakituiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu ympäristönsuojeluviranomaisen erityislakien mukaista valvontaa, luvitusta, ohjausta ja neuvontaa. Tehtävät painottuvat maankäytönsuunnittelua ohjaavaan työhön, vesien- ja luonnonsuojelun tehtäviin sekä jätevesiasioihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Viran hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja aktiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja selkeää suomenkielistä kirjallista ja suullista ilmaisua. Työtehtävien hoito edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja TS:n mukaisesti. Virassa käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1474/2024. Hakemukset on toimitettava 8.3.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/kaupungin-organisaatio/kaupunkiymparistopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristönsuojelupäällikkö Jonna Hakala, p. 044 703 6760 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Kaupunkiympäristöpalvelut, Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitos

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat