Ympäristötarkastaja, talousveden valvonta - Pudasjärven kaupunki

Oulunkaaren ympäristöpalvelut tuottaa kunnallisen ympäristöterveydenhuollon, eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun viranomaispalvelut Iin, Utajärven ja Vaalan kuntiin sekä Pudasjärven kaupunkiin. Oulunkaaren ympäristöpalvelut on osa Pudasjärven kaupungin organisaatiota, hallinnon toiminta-aluetta.

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus, kannustettavuus ja myönteinen asenneilmasto sekä hyvinvointi.

Haemme ympäristötarkastajaa talousveden valvontaan 1.12.2021 alkaen Pudasjärvelle.

Viranhaltijan toimialue on koko Oulunkaaren ympäristöpalveluiden toimialue. Työ on talousveden valvontaa, joka koostuu pääasiassa vesilaitosten tarkastuksista, vesilaitosten riskinarviointien hyväksymisestä, valvontatutkimusohjelmien laatimiseen osallistumisesta sekä erityistilanteisiin liittyvästä ohjauksesta ja viranomaistoimenpiteistä.

Viran kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin mukaisesti. Voit olla jo alan konkari tai vasta uraasi aloittamassa. Hakijalta edellytämme;
- Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.
- B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
- Kokemus terveydensuojelun mukaisesta talousveden valvonnasta ja ao. lainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi.
- VATI-tietojärjestelmän osaaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot luetaan hakijalle eduksi.
- Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta, päätöksentekokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tarjoamme sinulle käyttöösi laajat henkilöstöetuudet sekä osittaisen etätyömahdollisuuden. Työyhteisössämme vaalimme vuorovaikutteisuutta, ajattelun avoimuutta, ihmislähtöisyyttä ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 3035,29 €/kk, lisäksi työkokemuksestasi riippuen maksamme KVTES:in mukaista työkokemuslisää. Työaika on eräiden asiantuntijoiden työaika, joka tällä hetkellä on 37 tuntia 45 minuuttia viikossa. Muut ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Valintaperusteena on kelpoisuusvaatimuksen ja edellä mainittujen edellytysten täyttyminen sekä hakijalle eduksi luettavat asiat.

Hakeminen tapahtuu www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakuaika päättyy perjantaina 5.11.2021 klo 16.00.


Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi/ympäristöpalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. ympäristöjohtaja Kati Juurikka, ensisijaisesti sähköpostitse etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi, p. 0401865409 (arkisin klo13-14).

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta

Oulunkaaren ympäristöpalvelut tuottaa kunnallisen ympäristöterveydenhuollon, eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun palvelut Iin, Utajärven ja Vaalan kuntiin sekä Pudasjärven kaupun­kiin.

Pudasjärven kaupunki hallinnoi ympäristöpalveluja ja sen koko henkilöstöä. Oulunkaaren ympäristöpalvelut sijoittuvat Pudasjärven kaupungin hallinnossa it­senäisenä tulosyksikkönä. Palveluista vastaa Oulunkaaren ympäristölautakunta, jossa on kaksi jäsentä jokaisesta sopijakunnasta.


Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat