Skip to main content
test
Ympäristötarkastaja - Vihdin kunta

Ympäristötarkastajan määräaikainen virka sijoittuu ympäristönsuojelu- ja valvontayksikköön. Yksikkö vastaa Vihdin kunnassa lain kuntien ympäristönsuojelun hallinnosta (64/1986) mukaisista sekä muista kunnan hallinto- ja toimintasäännöissä ympäristönsuojeluviranomaiselle ja -viranhaltijalle määrätyistä tehtävistä. Virka täytetään ajalle 1.9.2022-31.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Ympäristötarkastajan tehtäviin kuuluvat kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen lakisääteiset tehtävät Vihdin kunnassa. Tehtävät painottuvat erityisesti ympäristölupien valmisteluun ja valvontaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja aiempi kokemus ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä kunnassa. Eduksi katsotaan kokemus ympäristönsuojeluviranomaisen lupa-asioiden valmistelusta sekä ajantasainen tuntemus alaa koskevasta lainsäädännöstä.

Lisäksi arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä hyvän työyhteisön sijainniltaan maamme vetovoimaisimmalla alueella.

Jätä hakemuksesi tehtävään 17.8.2022 klo 12 mennessä kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpäällikkö Sari Brusila p.050 511 4202, tai sähköpostilla sari.brusila@vihti.fi.

Lisätietoja

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Ympäristöpalvelut

Vihti on noin 29 000 asukkaan sopivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat