Skip to main content
test
Ympäristötarkastaja (ympäristönsuojelu) - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla julistetaan haettavaksi ympäristötarkastajan (ympäristönsuojelu) virka.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen ympäristöterveyden ja ympäristönsuojelun tulosyksikköön. Viran työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen (mm. maa-aines-, ympäristönsuojelu- ja jätelaki) tehtävät sisältäen lupa- ja ilmoituspäätösten käsittelyn sekä muita kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvia tehtäviä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä muita työn teon kannalta merkityksellisiä henkilökohtaisia ominaisuuksia. Arvostamme kokemusta kunnallisesta ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävästä. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka pyritään täyttämään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa maanantaihin 13.2.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 493290).

Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja (ensisijaisesti sähköpostitse) antavat ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku vesa.kuosku(at)kuusamo.fi, p. 040 777 7477 tai ympäristötarkastaja Hannu Kesti hannu.kesti(at)kuusamo.fi, p. 040 731 6826.

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat