Ympäristötarkastaja ympäristönsuojeluun - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin ympäristönsuojelun yksikkö vastaa ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä, ympäristönsuojelun edistämisestä kunnassa sekä kaupungin resurssiviisaustyön koordinoinnista. Nyt haemme

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.11.2021 alkaen.

Ympäristötarkastajan tehtävät liittyvät pääasiassa jätehuoltoon ja jätevesiasioihin. Tehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelulainsäädännön mukaiset lupa-, rekisteröinti- ja ilmoitusmenettelyt sekä niiden neuvonta, ohjaus ja päätösten valvonta sekä jätelain ja vesihuoltolain mukaiset päätös- ja valvontatehtävät. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös muita ympäristönsuojelun tehtäviä valittavan henkilön asiantuntemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä käytännön kokemus virkaan liittyvistä kunnallisen ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, erinomaista suomen kielen hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn myös maastossa. Arvostamme aktiivista otetta työhön ja sen kehittämiseen sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Työtehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja tarvittaessa mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja sijaitsee aivan kaupungin ytimessä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Virassa aloitus 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ympäristöjohtaja Päivi Pietarinen puh. 0505260436. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat