Skip to main content
test
Ympäristötarkastajaharjoittelija / Ympäristönsuojelu, kesätyö - Tampereen kaupunki

Ympäristönsuojelu on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kestävä kaupunki-palveluryhmää. Ympäristönsuojelu huolehtii kaupungissa ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä. Ympäristönsuojelun kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa ympäristönsuojelu-, jäte-, maa-aines, vesihuolto-, vesi- ja luonnonsuojelulain mukaisia viranomaistehtäviä. Lisäksi ympäristönsuojelu huolehtii omalta osaltaan myös vesien-, luonnon- ja ilmansuojelusta, meluntorjunnasta sekä ympäristön tilan seurannasta. Tavoitteena on turvata kestävästi kehittyvä, terveellinen ja viihtyisä sekä luontosuhteiltaan monimuotoinen ympäristö.

Haemme ympäristötarkastajaharjoittelijaa tukemaan ympäristönsuojelun tiimiämme kesätyöhön ajalle 1.6. - 31.8.2023.

Ympäristötarkastajaharjoittelijan tehtävään sisältyy vesianalyysitulosten käsittelyä ja läpikäyntiä, vesistöjen ekologiseen seurantaan ja pienvesiin liittyviä avustavia tehtäviä, kaupungin vastuulla olevaa sinileväseurantaa sekä muita ympäristönsuojelun avustavia tehtäviä. Lisäksi työnkuvaan voidaan sisällyttää muita ympäristönsuojeluyksikön tehtäviä valittavan taustan ja kiinnostuksen mukaan. Työssä onnistumistasi tukevat hyvät vuorovaikutustaitosi, oma-aloitteisuutesi ja kykysi itsenäiseen työskentelyyn.

Meillä pääset tekemään käytännössä huippuammattilaisten avulla kaikkea sitä, mitä opinnoissa on käsitelty teoriassa. Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti. 

Etsimämme kesätyöntekijä on korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta (esim. bio-ja ympäristötieteet, luonnontieteet tai muu soveltuva), odotamme hakijalta vähintään kolmen vuoden korkeakouluopintoja.

Tehtävän hoidossa edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Eduksesi katsomme hyvän vesistöjen kemialliseen laatuun ja ekologiaan liittyvän tuntemuksesi. Excel- ja paikkatieto-osaaminen (erityisesti QGIS) sekä maastotyökelpoisuus ovat myös eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristötarkastaja Emmi Lehkonen, puh. 040 800 4975 ja ympäristöpäällikkö Kati Skippari, puh. 050 521 5198 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristötarkastaja Sanna Markkanen, etunimi.sukunimi@tampere.fi, puh. 050 524 2536.

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön palvelualue / Ympäristönsuojelu

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat