Ympäristötarkastajan määräaikainen virka - Kuusamon kaupunki

Pohjoinen luontopääkaupunki ja sen hyvät palvelut kutsuvat Kuusamoon. Kuusamo on noin 15 200 asukkaan kaupunki Koillismaalla. Oulangan kansallispuisto, Ruka ja koko Koillismaan alue tarjoavat hyvät harrastusmahdollisuudet, hyvän ympäristön asua ja työskennellä Kuusamossa. Kuusamosta on päivittäinen lentoyhteys Helsinkiin ja hyvät liikenneyhteydet Ouluun, Kajaaniin ja Rovaniemelle. Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalle julistetaan haettavaksi määräaikainen ympäristötarkastajan virka 6 kk ajaksi 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran työtehtäviin kuuluvat kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävät painottuen valvontaan ja tarkastuksiin. Tarkempi tehtäväkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen mukaan. Viran kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu virkaan soveltuva korkeakoulututkinto.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä muita työn teon kannalta merkittäviä henkilökohtaisia ominaisuuksia. Työn tekeminen edellyttää B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi arvostamme kokemusta aiemmista ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa.

Ympäristötarkastajan palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään maanantaihin 15.3.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 341719).

Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku ensisijaisesti sähköpostitse; etunimi.sukunimi (at) kuusamo.fi tai puh. 040 777 7477 tai ympäristötarkastaja Hannu Kesti puh. 040 731 6826 etunimi.sukunimi (at) kuusamo.fi.

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö
Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.