Skip to main content
test
Ympäristötarkastajan virka - Tornion kaupunki

Meri-Lapin ympäristöpalvelut hakee vakituista

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

Haemme ympäristötarkastajaa toimimaan ympäristönsuojelun asiantuntija- ja viranomaistehtävissä. Toimialueena ovat Tornion kaupunki sekä Keminmaan kunta. Tarjoamme laaja-alaisia ja monipuolisia työtehtäviä ympäristöasioiden parissa. Ympäristönsuojelu mm. seuraa ja valvoo ympäristöön vaikuttavia toimintoja, neuvoo kuntalaisia sekä käsittelee lupa- ja ilmoitusasioita.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys ympäristönsuojeluun. Kunnallinen ympäristönsuojelun tehtävien aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista hallintaa sekä tietoteknisiä taitoja.

Työtehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä 3.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpäällikkö Pipsa Maikkula p. 040 755 5891 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, ympäristöpalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat