Ympäristöterveyspäällikkö - Jyväskylän kaupunki

Ympäristöterveyspäällikkö - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee

YMPÄRISTÖTERVEYSPÄÄLLIKKÖÄ

ympäristöterveydenhuollon yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.1.2020 alkaen.

Jyväskylän ympäristöterveydenhuollon toiminta-alueena on yhdeksän Jyvässeudun kunnan alue. Ympäristöterveydenhuollon tehtäviin kuuluvat elintarvikevalvonta, terveydensuojelun ja tupakkalain valvonta sekä eläinlääkintähuollon ja eläinsuojelun tehtävät. Ympäristöterveyspäällikkö toimii yksikön esimiehenä, vastaa palvelujen järjestämisestä ja toiminnan kehittämisestä sekä toimii ympäristöterveysjaoston esittelijänä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään 2 vuoden käytännön kokemus virkaan liittyvistä johtamis- ja viranomaistehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistoiminta-, verkostoitumis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi arvostamme aktiivista otetta työhön ja sen kehittämiseen sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Työtehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja tarvittaessa mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Käytössäsi sinulla on myös kaupungin laajat henkilöstöedut sekä osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) tai mikäli valitulla henkilöllä on eläinlääkärin kelpoisuus, kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Virassa aloitus 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Ympäristöjohtaja Päivi Pietarinen puh. 014 266 5166. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan