Ympäristöterveystarkastaja - Keuruun kaupunki

Keurusselän ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen muodostavat Jämsän, Keuruun, Kuhmoisten, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain kunnat. Isäntäkuntana toimii Keuruun kaupunki ja toimivaltainen viranomainen on Keurusselän ympäristölautakunta, jonka alaisessa Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on kymmenen ympäristöterveystarkastajan virkaa, jotka on sijoitettu yhteistoimintasopimuskuntiin.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on haettavana

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Virka täytetään 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävät ovat terveydensuojelulain mukaisia tehtäviä pääsääntöisesti Ruovedellä ja Mänttä-Vilppulassa. Vakituinen toimipiste on Mänttä-Vilppulassa.

Ympäristöterveystarkastajan pätevyysvaatimukset ovat terveydensuojelulain (763/1994) 7 § 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 § 2 mom. tai 88 § 4 mom. mukaiset. Rakennusterveysasiantuntijan pätevyydestä ja/tai talousvesivalvonnan osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta, päätöksentekokykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön, samoin oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus ja muut työn ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja KVTES:n mukaisesti. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottoa.

Virkaan haetaan sähköisesti 14.2.2021 mennessä. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.kuntarekry.fi (avain 332135). Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/ymparistoterveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Ympäristöterveystarkastaja Rebekka Kinnunen, puh. 040 168 1020, ja ympäristöterveyspäällikkö Anne Vornanen, puh. 0400 328 322 (poissa 24.1. asti) tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@keuruu.fi.

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristöpalvelut
Osoite: Keskusaukio 3, 42700 Keuruu

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille. Toimipisteet sijaitsevat asianomaisissa kunnissa.

Toimiston tavoitteena on ylläpitää viihtyisä, terveellinen, turvallinen ja luonnontaloudeltaan kestävä elinympäristö sekä edistää terveydensuojelua ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta