Skip to main content
test
Ympäristöterveystarkastaja - Keuruun kaupunki

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on haettavana

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN VIRKA (KUHMOINEN)

Virka täytetään 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimiston toimialue käsittää Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungit sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnat. Kuntien välisen yhteistoimintasopimuksen mukaan toimisto vastaa kunnille määrätyistä ympäristöterveydenhuollon tehtävistä koko alueella sekä ympäristönsuojelun tehtävistä Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeissa. Keuruun kaupunki on toiminnan vastuullinen kunta.

Toimiston henkilökunnassa on ympäristöterveyspäällikkö, 10 ympäristöterveystarkastajaa, 7 praktikkoeläinlääkäriä, 1 valvontaeläinlääkäri, 2 ympäristönsuojelusihteeriä sekä 2 toimistosihteeriä. Henkilöstö on hajasijoitettuna yhteistoimintasopimuskuntiin. Ympäristöterveystarkastajan toimipiste sijoittuu Jämsään.

Ympäristöterveydenhuollosta tehdyn kuntien välisen yhteistoimintasopimuksen mukaan sopimuksen purkautuessa toimiston henkilökunta palaa sen kunnan palvelukseen, josta on siirtynyt Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistoon. Palautumisehto koskee myös mahdollisia yhteitoiminta-alueen perustamispäivämääränä olleiden henkilöiden tilalle tulleita uusia työntekijöitä. Avoinna oleva virka on alunperin Kuhmoisten virka.

Hakijalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tarkemmin kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti. Eduksi katsomme kokemusta talousvesivalvonnasta. Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, kehittävää otetta työhön sekä nykyaikaisten työvälineiden hallintaa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Edellytämme, että virkaan valittavalla on vähintään voimassa oleva B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä.

Ympäristöterveystarkastajan virka on kokopäivätoiminen. Ympäristöterveystarkastajan tehtäviin kuuluvat erityisesti talousvesivalvonnan tehtävät. Muista valvontatehtävistä voidaan sopia virkaan valitun osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Ympäristöterveystarkastaja on osa talousvesitiimiä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3242,88 e/kk. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Lääkärintodistus kelpoisuudesta viran hoitamiseen on esitettävä ennen viran vastaanottamista.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Virkaa haetaan ensisijaisesti kuntarekryn kautta (avaimen numero 553626) 5.10.2023 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/
https://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/ymparistoterveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
Ympäristöterveyspäällikkö Rebekka Kinnunen, puh. 0400 328322
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristö-terveyspalvelut

Keuruun kaupunki sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keuruulla on hyvät palvelut ja turvallista asua. Keuruulla on 9250 asukasta.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille. Toimipisteet sijaitsevat asianomaisissa kunnissa.

Toimiston tavoitteena on ylläpitää viihtyisä, terveellinen, turvallinen ja luonnontaloudeltaan kestävä elinympäristö sekä edistää terveydensuojelua ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan.


Osoite: Keskusaukio 3, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Keuruun kaupunki - Suomen aktiivisin työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat