Skip to main content
test
Ympäristövaikutusten tiimipäällikkö - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

Ympäristövaikutusten tiimipäällikkö

Joukkueemme on kasvanut ja etsimmekin nyt uuteen rooliin tiimipäällikköä luotsaamaan Ympäristöasiantuntijoiden tiimiä. Tiimi tekee erilaisia kansallisesti merkittäviä YVA- ja ympäristökonsultoinnin toimeksiantoja, vahvassa yhteistyössä muiden FCG:n asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme edustavat julkista ja yksityistä sektoria - tällä hetkellä kuitenkin uusiutuvan energian hankkeet ovat erityisen laajasti edustettuna.

Tiimipäällikkönä vastaisit seuraavista asioista:

• Henkilöstön päivittäistyön johtaminen ja hankkeiden resursointi
• Henkilöstön osaamisen kehittäminen
• Osallistuminen asiakas- ja sidosryhmätyöhön

Ylempi korkeakoulututkinto voisi soveltua koulutukseksi ja sinulla tulisi olla vähintään kymmenen (noin) vuoden kokemus ympäristöalalta. Paikkakunnalla ei juurikaan ole merkitystä, suosimme kuitenkin FCG:n olemassa olevia toimistokaupunkeja - painottaen päätoimistoa (Helsinki) ja vahvoja kasvukeskuksia. Toimeksiannot kohdistuvat maantieteellisesti joka puolelle Suomea, joten työssä edellytetään matkustusvalmiutta. Tiimipäällikkö raportoi liiketoiminnan vetäjälle Ville Nikkilälle.

Entä mitä me tarjoamme? Tulevaisuutta luotaavan ja rakentavan työn sekä uudistuvan ja hyvien ihmisten työyhteisön - meillä Ympäristöselvitysten liiketoiminnassa odottaa sinua yli 50 kollegaa. Uskomme itseohjautuvuuteen ja ammatillisen kehittymisen paikkojen tarjoamiseen. Nauramme paljon ja tuemme toisiamme. Panostamme henkilöstömme asiantuntemukseen, jotta voimme jatkuvasti tuottaa parasta mahdollisia tieteeseen nojaavaa, puolueetonta ympäristöasiantuntijuutta.

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Ympäristöselvityksen yksikkömme johtaja Ville Nikkilä +358 40 516 1828.
Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 30.9.2022.

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Sinulle suositellut työpaikat