test

Ympärivuorokautinen asuminen (10), kesätyö

Hakuaika päättyy  30.6.2023 14:30

Tule meille kesätöihin! Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Oulun alueelliset lähi- ja aluepalveluihin ympärivuorokautisen asumisen vastuualueelle sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita kesäsijaisuuksiin (vähintään 10 kesäsijaisuutta). Paikat ovat avoinna Oulun itäisellä alueella Kiimingissä, Yli-Iissä ja Ylikiimingissä.

Kiimingin Jaarankartano, Yli-Iin Jokiranta ja Ylikiimingin Päivöläkoti ovat ikäihmisille tarkoitettuja ympärivuorokautisen asumisen yksiköitä. Jaarankartanossa ja Jokirannassa on myös lyhytaikaispaikkoja lähinnä omaishoidon vapaiden järjestämiseksi.

Tehtäviisi kuuluu ympärivuorokautista asumista tarjoavissa yksiköissä kokonaisvaltainen hoitotyö. Hoitotyön lisäksi osallistut asukkaiden arkiaskareisiin ja mielekkään arjen toimintojen järjestämiseen. Työ yksiköissämme on kaksi- ja kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, tiimityöskentelytaitoja ja arvostavaa ihmisen kohtaamista.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös opiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat Petra Hiltunen, Jaarankartano, p. 040 553 7871, Soili Leppänen, Jokiranta, p. 050 593 9267, Maritta Holm, Päivölä, p. 0444970770. Sähköpostit etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan