Yritysasiamies - Haapaveden kaupunki

Yritysasiamies - Haapaveden kaupunki

Haapaveden elinkeinopalveluiden tavoitteena on varmistaa puitteet, jotka mahdollistavat kaupungin elinvoiman säilymisen vahvana tulevaisuudessakin. Tervetuloa osaavaan joukkoomme kehittämään kaupunkia ja yrityksille suunnattuja palveluita!

Haapaveden kaupunki hakee yritysasiamiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Yritysasiamies vastaa uusien sekä olemassa olevien yritysten neuvonnasta, yrittäjäyhteistyöstä sekä kaupungin yleisen elinkeinoelämän palvelutehtävistä ja niiden kehittämisestä. Lisäksi yritysasiamies toimii aktiivisesti erilaisissa verkostoissa edistäen paikallisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kaupungin tunnettavuutta.

Kelpoisuusehtona toimeen on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto tai muuten osoitettu pätevyys. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää yritystoiminnan, elinkeinoelämän ja sen sidosryhmien tuntemusta, rahoitusosaamista, asiakaspalveluosaamista sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 30.1.2019 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja:

kaupunginjohtaja Antti-Jussi Vahteala p. 044-7591311

Kaupunginjohtaja Antti-Jussi Vahteala p. 044-7591311

Haapaveden kaupunki, Hallinto

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja monipuolinen koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen elinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.

Tutustu työnantajaan