test
Yritysasiamies - Ilmajoen kunta

Menestystarinat eivät synny sattumalta - ne tehdään yhdessä. Ilmajokinen lakeuden rauha syntyy syvistä juurista, tekemisen voimasta ja tervetulleeksi toivottavasta yhteisöstä.

Haluatko olla osa menestystarinaa?

Ilmajoen kunta hakee

YRITYSASIAMIESTÄ

määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.3.2022-31.12.2023. Vs. yritysasiamiehenä toimit elinvoimapalveluiden tulosalueen johtajana ja keskeisenä tehtäväalueenasi on elinkeinojen edistäminen, kuten tontti- ja toimitilakysymykset, yritysneuvonta, yhteistoiminta yritysten kanssa, toimialan maakunnallinen yhteistyö ja kuntamarkkinointiin liittyvät kysymykset. Toimit Ilmajoen Yritystilat Oy:n toimitusjohtajana, olet kunnan johtoryhmän jäsen ja lähiesihenkilönäsi toimii kunnanjohtaja.

Yritysasiamiehen viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus sekä käytännön kokemus elinkeinotoimeen liittyvistä tehtävistä. Käytännön kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta.

Virka tulee vastaanottaa 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virassa on kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukainen palkkaus. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ilmajoen kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 13.12.2021 klo 15.00 mennessä. Työavain 396997.

Lisätietoja

https://ilmajoki.fi/
https://www.linkedin.com/company/ilmajoen-kunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat:
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Antti Ålander, puh. 050 314 3260
Vs. kunnanjohtaja Marko Lähde, puh. 044 4191201, marko.lahde@ilmajoki.fi

Lisätietoja

Ilmajoen kunta, Hallinto- ja talousosasto

Ilmajoki on 12 294 asukkaan nuori ja elinvoimainen kunta. Jopa 20 % ilmajokisista on alle 14-vuotiaita ja väkilukumme kasvaa vuosittain keskimäärin 50 asukkaalla. Myös yrityskannan kasvu on maakunnan paras. Kasvukunnan positiivinen ilmapiiri saa meidät tuottamaan palveluita, joista kuntalaiset ovat tutkitusti ylpeitä. Ilmajoki on sijainniltaan hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lakeuden pääkaupunkiin on matkaa ainoastaan 15 minuuttia. Ilmajoki on tunnettu muun muassa urheilupitäjänä ja musiikkijuhlistaan. Ilmajoella on tilaa hengittää jo lavean lakeuden maisemankin puolesta. Paikallisidentiteetti on vahva ja yhteisöllisyys on voimissaan.


Osoite: Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki

Sinulle suositellut työpaikat