Skip to main content
test
Yritysasiantuntija - Iisalmen kaupunki

Iisalmen kaupungin Elinvoimapalvelut hakee vakituiseen tehtävään yritysasiantuntijaa.


Haluatko olla osa iisalmelaista menestysreseptiä, jossa kaupunki, yritykset, oppilaitokset ja yhteisö yhdessä tekevät ihmeitä? Yritysasiantuntijana pääset auttamaan niin uusia aloittavia yrityksiä kuin Genelecin kaltaisten kansainvälisten yritysten esimerkin innostamina kohti kansainvälistä kasvua harppaavia kasvuyrityksiä innovaatioineen https://youtu.be/iiLbjhMFD5w

Yritysasiantuntijan tehtäviin kuuluvat aloittavien ja toimivien yritysten neuvontapalvelut, uusien yritysten hankinta Iisalmeen, yhteistyö yrittäjäjärjestöjen ja muiden yrityspalveluita tukevien sidosryhmien kanssa, yrityskohtaisten ja yritysryhmähankkeiden valmistelu sekä kaupungin yritysmarkkinointiin osallistuminen. Yritysasiantuntija toimii osana elinvoimapalveluiden yksikköä, johon kuuluvat yrityspalvelutiimin muut yritysneuvontaa tekevät kaupungin ja Iisalmen Teollisuuskylä Oy:n työntekijät, markkinointi- ja viestintätiimi sekä muu kehittämishanketoiminta. Läheistä yhteistyötä tehdään myös vastuualueeseen kuuluvien kaupungin työllisyyspalveluiden sekä maahanmuutto- ja pakolaispalveluiden kanssa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto ja soveltuva kokemus.

Hakijalle katsotaan eduksi:
- yli 5 vuoden kokemus yritysneuvonnasta ja/tai liiketoiminnan kehittämistehtävistä
- yritysrahoituksen ja kehittämisrahoitusinstrumenttien tuntemus
- osaaminen ja kokemus yritysjärjestelyistä ja omistajanvaihdoksista
- markkinoinnin ja myynnin osaaminen, erityisesti kaupungin yrityshankinnan näkökulmasta
- alueen elinkeinoelämän tuntemus, erityisesti mikro- ja pk-yritysten verkostot
- aktiivinen ja avoin työskentelyote, yhteistyökyky ja joustavuus.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan: tehtäväkohtainen palkanosa on 3 578,36 - 4 037,21 euroa/kk. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada puolen vuoden päästä tehtävän alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakemus ansioluetteloinen tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 26.8.2022 klo 15.30 mennessä. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Katso videolta, millaista Iisalmen kaupungin yritysasiantuntijan arki on - ketä varten olemme olemassa: https://youtu.be/LIbsFLsbtzs

Iisalmessa, 2.8.2022
Elinkeinojohtaja / Kaupunginjohtaja

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi/rekry
https://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Elinkeino--ja-tyollisyyspalvelut/Aloittavalle-yrittajalle

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat elinkeinojohtaja Terho Savolainen p. 040 630 5328, terho.savolainen(at)iisalmi.fi.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöasiantuntija Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(a)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Lisätietoja

Iisalmen kaupunki, Elinvoimapalvelut

Me Iisalmessa rakennamme yhdessä onnellisten ihmisten ja hyvinvoivien yritysten kotikaupunkia. Tullessasi töihin Iisalmen kaupungille, pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavassa ja innostavassa yhteisössä - työtä, jolla mahdollistetaan ihmeitä.


Osoite: Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi
Iisalmen kaupunki - Savuton työpaikka Iisalmen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat