Skip to main content
test
Yritysasiantuntija - Haapaveden kaupunki

Haapaveden elinkeinopalveluiden tavoitteena on varmistaa puitteet, jotka mahdollistavat kaupungin elinvoiman säilymisen vahvana tulevaisuudessakin. Tervetuloa osaavaan joukkoomme kehittämään kaupunkia ja yrityksille suunnattuja palveluita!

Haapaveden kaupunki hakee yritysasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yritysasiantuntija vastaa uusien sekä olemassa olevien yritysten neuvonnasta, yrittäjäyhteistyöstä sekä kaupungin yleisen elinkeinoelämän palvelutehtävistä ja niiden kehittämisestä. Lisäksi yritysasiantuntija toimii aktiivisesti erilaisissa verkostoissa edistäen paikallisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kaupungin tunnettavuutta. Yritysasiantuntijan toimenkuvaan voi kuulua myös kaupunkikonserniin kuuluvien yhtiöiden toimitusjohtajan tehtäviä.

Kelpoisuusehtona toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää yritystoiminnan, elinkeinoelämän ja sen sidosryhmien tuntemusta, rahoitusosaamista, asiakaspalveluosaamista sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 1.10.2023 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Kimmo Hinno p. 044 7591307,
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Päivi Ollila p. 044 7591235

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginjohtaja Kimmo Hinno p. 044 7591307,
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Päivi Ollila p. 044 7591235

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Hallinto

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja monipuolinen koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen elinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.


Osoite: Tähtelänkuja 1, 86601 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat