Skip to main content
test
Yrityskehittäjä - Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

Haemme YRITYSKEHITTÄJÄÄ Kuusamoon

Tehtävänäsi on vastata Kuusamon alueen yrityspalveluiden tuottamisesta ja käytännön yhteistoiminnasta alueen yrityssektorin ja elinkeinoelämän kanssa.
Edellytämme sinulta monipuolista kokemusta liike-elämästä ja/tai yrittäjyydestä, näkemystä yritystoiminnan ja yrittäjyyden kehittämisestä, korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Arvostamme
- yrityskehitysprosessien johtamiskykyä ja asiantuntijaverkoston hyödyntämistä
- yritysrahoitusmahdollisuuksien tuntemusta
- innostavaa ja kannustavaa kehittäjäluonnetta
- projektitoiminnan tuntemusta sekä kielitaitoa
- näkemystä kuntien elinvoiman kehittämisestä
- alueen ja sen yrityskentän tuntemus lasketaan eduksi

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön (keskimäärin 2 pv/vko) ja työnantaja tarjoaa myös virkistys- ja liikuntaetuja. Pääset osaksi yhtiön johtoryhmätyöskentelyä ja saat keskeisen näköalapaikan Koillismaan elinkeinoelämän kehittämiseen.

Naturpolis Oy:n strategiana on tarjota alueen toimialojen ja yritysten eri elinkaarivaiheisiin parhaita kokonaisratkaisuja sisältäviä elinkeino- ja aluekehityspalveluita. Toiminnan tavoitteena on yritysten kasvun tukeminen, toimialojen kilpailukyvyn vahvistaminen ja alueen vetovoiman lisääminen sekä elinvoiman kasvattaminen. Tähän liittyvänä keskeisenä tulosalueena on yrityskehittäminen ja keskeisinä avainhenkilöinä yrityskehittäjät molemmissa kunnissa.

Toimipaikkana on Kuusamo, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkauksessa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkkatoive ja suomenkieliset hakemukset liitteineen tulee toimittaa Kuntarekry-järjestelmän kautta 11.12.2022 klo 23:59 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitusjohtaja Jari Hentilä, jari.hentila@naturpolis.fi, p. +358 (0) 400 393 797

Lisätietoja

Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä ja kehittää kuntien elinvoimaa Kuusamossa ja Taivalkoskella. Toiminnan tavoitteena on yritysten kasvun tukeminen, toimialojen kilpailukyvyn vahvistaminen ja alueen vetovoiman lisääminen.


Osoite: Nuottatie 6 A, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat