Yrityskoordinaattori (2) /Maahanmuuttajien osaamiskeskus - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme kahta yrityskoordinaattoria määräaikaisiin virkasuhteisiin ajalle 1.2.2021 - 30.6.2023. Yrityskoordinaattorin tehtävät sijoittuvat Työllisyys- ja kasvupalveluiden Kansainvälisen osaamisen palvelukokonaisuuteen Maahanmuuttajien osaamiskeskukseen.

Yrityskoordinaattori edistää työllistymisvaiheessa olevien asiakkaiden työllistymistä ensisijaisesti avoimiin työpaikkoihin ja hän vastaa niiden täyttöön kytkeytyvästä palveluprosessista. Tehtävä sisältää päätöksentekoa ja harkintaa asiakkaan palveluprosessissa, mm. palkkatuen ja starttirahojen myöntäminen, työkokeilupäätökset ja velvoittavat työ- ja palvelutarjoukset. Yrityskoordinaattori tukee asiakkaan työnetsintää ja räätälöi tarvittavat tukipalvelut monialaisena verkostoyhteistyönä. Keskeistä toiminnassa on myös työnantajien neuvonta käytettävissä olevista palveluista sekä uusien toimintamallien kehittäminen.

Yrityskoordinaattori tekee yhteistyötä yritysten kanssa, tuntee työnantajan rekrytointihaasteita, työllistämisen nykyisen keinovalikoiman ja tukimuodot. Häneltä edellytetään uudenlaista työnantaja-asiakkaan tarpeisiin voimallisesti tarttuvaa valmennuksellista otetta. Yrityskoordinaattori välittää yrityksiin tietoa tarjolla olevista osaajista sekä räätälöi työnantajakohtaisia rekrytointiratkaisuja. Tehtävään kuuluu myös työnantajien tukeminen, neuvonta ja ohjaus muihin yrityspalveluihin sekä hyvän yrityskumppanuusverkoston edistäminen.

Yrityskoordinaattori tekee yhteistyötä alueen eri oppilaitosten kanssa osaamisen kehittämisessä. Hän ohjaa asiakkaita oppilaitoksiin erilaisiin osaamispalveluihin ja ideoi oppilaitosten kanssa joustavia ja räätälöityjä koulutuksia työnantajien ja -hakijoiden tarpeen mukaan sekä järjestää työnantajien ja oppilaitosten kanssa yhteistyössä mm. erilaisia rekrytointitapahtumia. Kansainvälisen osaamisen palveluiden yrityskoordinaattoreiden toiminta ja palvelut ovat pääosin Pirkanmaan laajuisia. Yrityskoordinaattorit palvelevat yrityksiä kansainväliseen rekrytointiin, osaajien houkutteluun ja asettautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävät edellyttävät hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsotaan maahanmuutto-, työllisyys- ja yrityspalveluiden tuntemus. Tehtävässä arvostetaan kokemusta asiakastyöstä, palveluhenkisyyttä ja valmennuksellista työotetta. Onnistuaksesi tässä tehtävässä tarvitset luontevia ja aktiivisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Heini Lehtokannas, puh. 040 1950925 ja palvelupäällikkö Mari Taverne, puh. 040 8012686, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.11.2020.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Heini Lehtokannas, puh. 040 195 0925 ja palvelupäällikkö Mari Taverne, puh. 040 801 2686 etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka