Yrityskoordinaattori - Tampereen kaupunki

Yrityskoordinaattori - Tampereen kaupunki

ELINVOIMAN- JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUE/TYÖLLISYYSPALVELUT
Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut tuottaa tavoitteellisia, yksilöllisiä, työelämälähtöisiä sekä kumppanuuteen perustuvia työllisyyspalveluita työnhakija- ja yritysasiakkailleen sekä edistää osaavan työvoiman saatavuuden turvaamista Tampereella ja kaupunkiseudulla. Työllisyyspalvelut kuuluu
elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueeseen. Haemme työllisyyspalveluiden Yrittäjyys- ja työnantajapalvelut kokonaisuuteen yrityskoordinaattoria määräaikaisiin tehtävään ajalle: sopimuksen mukaan - 31.12.2020.
Yrityskoordinaattori auttaa yrityksiä rekrytointitarpeissa. Hän edistää työllistymisvaiheessa olevien asiakkaiden  työllistymistä ensisijaisesti avoimille työmarkkinoille lisäämällä työantajien tietoisuutta käytettävissä olevista  palveluista ja hoitamalla toimeksiantoja yhteistyössä OMA-valmentajien kanssa. Tehtävänä on myös uusien toimintamallien kehittäminen ja kokeileminen työnvälitykseen.
Keskeiset yrityskoordinaattorin tehtäväalueet ovat
- Piilotyöpaikkojen etsiminen ja tarjoaminen kriteerit täyttäville OMA-valmentajien esittelemille
asiakkaille.
- Eri toimialojen kohtaanto-ongelmien tunnistaminen
- Työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamisten järjestäminen esim. tilaisuudet
- Yritysasiakkaiden työnvälitystoimeksiantojen vastaanottaminen ja hoitaminen
- Tiedon jakaminen palkkaamiseen liittyvistä taloudellisista tuista
- Avun tarjoaminen työllistämiseen liittyvien sopimusten ja hakemusten täyttämisessä
- Verkostoyhteistyö esim. oppilaitokset ja hankkeet
- Yrittäjien ohjaaminen muiden liiketoiminnan kasvua tukevien palveluiden ääreen
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.
Odotamme hakijalta luontevaa ja aktiivista vuorovaikutusta työnantajien, oppilaitosten edustajien ja työnhakijoiden kanssa. Tärkeää on lisäksi oma-aloitteinen ja kehittävä työote, verkostoitumis- sekä tiimityötaidot.
Lisätietoja palvelupäällikkö Petri Pekkola, puh. 040 760 8116 ja tiimiesimies Jaana Rantalainen, puh. 044 423 5673.
Hakuaika päättyy 26.5.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue/Työllisyyspalvelut
  • Työpaikka
  • tre-1-211-19
  • 16.5.2019 - 26.5.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue/Työllisyyspalvelut
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan