Yrityskoordinaattori /Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme yrityskoordinaattoria määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 2.8.2021-30.6.2023.

Yrityskoordinaattori edistää työllistymisvaiheessa olevien asiakkaiden työllistymistä ensisijaisesti avoimiin työpaikkoihin ja hän vastaa avoimien työpaikkojen täyttöön kytkeytyvästä palveluprosessista kokonaisuudessaan. Tehtävä sisältää päätöksentekoa ja harkintaa asiakkaan palveluprosessissa, mm. palkkatuen myöntäminen, työkokeilupäätökset, ratkaisut omaehtoisista opinnoista työttömyysetuudella ja velvoittavat työ- ja palvelutarjoukset. Yrityskoordinaattori tukee asiakkaan työnetsintää ja räätälöi tarvittavat tukipalvelut monialaisena verkostoyhteistyönä. Keskeistä toiminnassa on myös työnantajien tietoisuuden lisääminen käytettävissä olevista palveluista sekä uusien toimintamallien kehittäminen.

Yrityskoordinaattori tekee yhteistyötä yritysten kanssa ja tuntee työnantajan rekrytointihaasteita, työllistämisen nykyisen keinovalikoiman ja tukimuodot. Yrityskoordinaattorilta edellytetään lisäksi uudenlaista työnantaja-asiakkaan tarpeisiin voimallisesti tarttuvaa valmennuksellista otetta. Yrityskoordinaattori välittää yrityksiin tietoa tarjolla olevista osaajista sekä räätälöi työnantajakohtaisia rekrytointiratkaisuja. Tehtävään kuuluu myös työnantajien tukeminen, neuvonta ja ohjaus muihin yrityspalveluihin sekä hyvän yrityskumppanuusverkoston edistäminen.

Yrityskoordinaattori tekee yhteistyötä myös alueen eri oppilaitosten kanssa osaamisen kehittämisen merkeissä. Hän ohjaa asiakkaita oppilaitoksiin erilaisiin osaamispalveluihin ja ideoi oppilaitosten kanssa joustavia ja räätälöityjä koulutuksia työnantajien ja -hakijoiden tarpeen mukaan työllistymisen edistämiseksi. Yrityskoordinaattori järjestää työnantajien ja oppilaitosten kanssa yhteistyössä mm. erilaisia rekrytointitapahtumia.

Yrityskoordinaattorin tehtävä on työllisyyden kuntakokeilussa viranomaistehtävä.

Tehtävässä tarvitset luontevia ja aktiivisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita ja osata soveltaa työtä ohjaavaa lainsäädäntöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsotaan Tampereen seudun työmarkkinoiden ja verkostojen sekä työllisyys- ja yrityspalveluiden tuntemus, kokemus asiakastyöstä sekä paikallisten verkostojen tuntemus. Lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Käytämme viroissa koeaikaa, joka vuotta lyhyemmässä määräaikaisessa virkasuhteessa voi olla enintään puolet virkasuhteen kestosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sirkka Manninen, p. 044 423 5210, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 22.6.2021
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sirkka Manninen, p. 044 423 5210, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Lisätietoja

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat