Yrkesman - Uudenkaarlepyyn kaupunki

En tidsbunden befattning på Nykarleby stads byggnadsavdelning lediganslås att sökas. Till arbetsuppgifterna hör underhåll av stadens byggnader, gårdsplaner och lekområden.
För befattningen krävs lämplig yrkesexamen och/eller tillräcklig arbetserfarenhet av motsvarande bransch samt god förmåga att i tal och skrift använda svenska. Vi värdesätter kreativitet, god samarbetsförmåga samt god förmåga att anpassa sig till nya arbetsmetoder.
Inom Nykarleby stads fastighetsskötselteam strävar vi till ständig förbättring av arbetsmetoder genom att hela tiden utvärdera våra prestationer och göra förändringar för att uppnå bättre resultat.
Nykarleby är en tvåspråkig kommun med svenska som majoritetsspråk. Arbetsspråket i organisationen är svenska.

Mer om arbetsgivaren
  • Nykarleby stad, Tekniska avdelningen/byggnadsavdelningen
  • JobbVisstidsanställningHeltidsarbete
  • 356836
  • Anställningen börjar enligt överenskommelse eller senast augusti 2021. Kan tillträdas genast. Anställningen sträcker sig fram till 31.12.2022.
  • Tekniska sektorns tjänste- och arbetskollektivavtal TS
  • 21.4.2021 - 10.5.2021 16:00
  • FastighetsskötselTekniska sektornNykarlebyÖsterbotten

Kontaktinformation

Byggn.chef Mårten Lindström, tfn. 044-7219012 och tekniska direktören, tfn 044-7219013.

Lära dig mer om oss

Nykarleby stad, Tekniska avdelningen/byggnadsavdelningen

Nykarleby är en livskraftig småstad med mångsidigt näringsliv och fina möjligheter till boende och rekreation i vacker havsnära miljö. Som Zacharias Topelius hemstad är vi kända som författarnas stad och under de senaste åren har vi gjort stora framtidssatsningar på bildning och hälsovård. I Nykarleby bor ca 7500 invånare och Nykarleby stad har ca 400 anställda. Vår kunniga och motiverade personal jobbar för att Nykarleby ska leva upp till vår slogan ”Småstad som bäst”. Inom teamet för skötsel och underhåll av byggnader, samt nybyggnation och renovering av byggnader, arbetar idag 13 personer. Till teamet hör byggnadschef, teamledare, byggmästare med byggherreövervakningsuppgifter, byggare samt fastighetsskötare.


Adress: Topeliusesplanaden 7, 66900 Uusikaarlepyy

Sinulle suositellut työpaikat