Open vacancy Espoon kaupunki

Ensihoitomestari

Espoon kaupunkiPalomiehentie 1 Espoo
Työavain: 
1-11-18
Hakuaika alkaa: 
13.1.2018
Hakuaika päättyy: 
29.1.2018 15.45
Palkka: 
 3700,00 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
26.02.2018
Työn kuvaus

Ensihoitomestari tekee työtä ensihoidon palveluyksikössä vastuu- ja asiantuntijatehtävissä. Tehtäväkokonaisuuteen kuuluvat mm. pelastuslaitoksen tuottaman ensihoitopalvelun laajat asiantuntijatyötehtävät, toiminnan mahdollistaminen, prosessi- (I-tason prosessin omistajuus) ja laatu- sekä potilasturvallisuusasiat, toiminnan ohjaus ja valvonta sekä suunnittelu, arviointi ja kehittäminen.Ensisijainen työpiste on keskuspaloasema (Espoo).

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Arvostamme terveydenhuollon ja ensihoitotyön laajaa tuntemusta, HUS / HYKS hoitotasoisen ensihoitotyön koulutus- ja osaamisvaatimusten täyttymistä, johtamiskoulutusta (ensihoitotyön johtamiskoulutus ja/tai muu johtamiskoulutus) sekä riittävää ensihoitotyön ja terveydenhuollon työkokemusta sekä kokemusta esimies- ja johtotehtävistä.Lisäksi arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisu- sekä kielitaitoa (ruotsi, englanti), kokemusta koulutus-, neuvonta- ja valistustehtävistä, tietotekniikkaosaamista ja yleisempien toimistosovellusten käyttötaitoa, viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellusten hallitsemista sekä tutkimus- ja vaikuttamisosaamista ja prosessityön sekä projektityön kokemusta ja hallintaa.

Organisaation kuvaus

Hinnoittelukohta: 03HOI020Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Ensihoitopäällikkö Juha Karhu 050 5482383 etunimi.sukunimi@espoo.fi   Ensihoitomestari Ari-Pekka Hokkanen 043 8254338 etunimi.sukunimi@espoo.fi