Open vacancy Vaalan kunta

Opettajien sijaisuudet

Vaalan kuntaVaalan kunta, SivistyspalvelutVaala
Työavain: 
105352
Hakuaika alkaa: 
18.4.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2019 00.00
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sijaisia tarvittaessa täytettäviin opettajien sijaisuuksiin perusopetuksessa ja lukiossa.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Haastatteluun tai töihin kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset.
Jos jokin opettajan paikka on avoinna normaalina rekrytointina, sitä paikkaa on haettava erikseen omana hakuna (oma työavain). Tästä sijaisrekisteristä katsomme vain lyhytaikaisia sijaisia, ja silloin, kun sijaisen tarve tulee hyvin nopeasti.

Organisaation kuvaus

Vaalan kunta on luonnonläheinen kunta, jossa arkiset palvelut toimivat. Sijaintimme Oulujärven rannalla antaa mahdollisuuden asumiseen ja elämiseen luonnonkauniissa maisemassa.

Yhteystiedot

apulaisrehtori Raili Holappa (Vaalan yhtenäiskoulu) 0400-855 906, rehtori Tapani Karhu (Veneheiton koulu) 040-1860012, rehtori Liisa Leinonen (Vaalan lukio) 0400-855 941