Open vacancy Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Erilaisia sijaisuuksia terveys-, sosiaali-, tuki- ja ikäihmisten palveluihin.

Kuntayhtymä KaksineuvoinenKuntayhtymä KaksineuvoinenEvijärvi, Kauhava, Lappajärvi
Työavain: 
113135
Hakuaika alkaa: 
18.7.2016
Hakuaika päättyy: 
31.5.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme työntekijöitä sijaisuuksiin terveys-, sosiaali-, tuki- ja ikäihmisten palveluihin esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosiaaliohjaajia/sosionomeja, sosiaalityöntekijöitä, hoitajia, fysioterapeutteja, laitoshuoltajia jne.

Tehtäviin haetaan erityisesti kaikkien alojen ammattilaisia ja alalla opiskelevia. Avoinna on myös jonkin verran erilaisia avustavia tehtäviä.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti. Mahdollisen haastattelun yhteydessä hakijan tulee esittää alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset.

Organisaation kuvaus

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa Evijärven, Kauhavan ja Lappajärven koko sosiaali- ja perusturvasta. Asukasmäärä on n. 23 500. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisessa ja kehittämisessä. Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Vakinaisen henkilökunnan kokonaismäärä on noin 700.

Yhteystiedot

Rekrytointivastaavat Anne Nevala ja Terttu Kujala, puh. 050 405 6739. Sähköposti: rekrytointi(at)kaksineuvoinen.fi.