Open vacancy Carea

TET-harjoittelija

CareaCareaKotka, Kouvola
Työavain: 
114943
Hakuaika päättyy: 
4.6.2017 23.59
Työn luonne: 
Harjoittelu
Työn kuvaus

Careassa on mahdollisuus suorittaa työelämään tutustumisjaksoja. TET-paikkamme sijaitsevat Kouvolassa sosiaalipalvelujen vastuualueella (Kuusankosken Mäkikylässä) ja Kotkassa Kymenlaakson keskussairaalassa. Voit tutustua Carean tuottamiin palveluihin carea.fi sivuilla.

Carea tarjoaa TET-paikkoja rajoituksellisesti ympäri vuoden.

TET-jaksot suoritetaan pääsääntöisesti asiakas-/potilashoitoa tukevissa tukipalveluissa, ei siis välittömässä potilas-/asiakaspalvelussa. Näin erityisesti peruskouluun liittyvissä TET-jaksoissa. Yksiköt ja työtehtävät valitaan tilannekohtaisesti.

Hae TET-paikkaa alta löytyvän #hae työpaikkaa" -linkin takaa. Sinun täytyy kirjautuessasi luoda itsellesi käyttäjätunnukset. Otamme sinuun yhteyttä HR-yksiköstämme.

Organisaation kuvaus

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea tuottaa erikoissairaanhoidon sekä sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa. Konsernin tytäryhtiöt vastaavat kiinteistöistä sekä puhtaus -ja tekstiilihuoltopalveluista. Konsernin liikevaihto on noin 220 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2300.

Yhteystiedot

Rekrytointipäällikkö Tove Forsström
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi