Open vacancy Liedon kunta

Terveyskeskuslääkäri

Liedon kuntaLiedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, VastaanottopalvelutKirkkotie 1Marttila
Työavain: 
123478
Hakuaika päättyy: 
31.1.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Härkätielle innostunutta, kehittämismyönteistä yleislääketieteestä kiinnostunutta terveyskeskuslääkäriä. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Marttilan terveysasema. Marttila on 2000 asukkaan kunta Hämeentien läheisyydessä noin 40 km Turusta Hämeenlinnan suuntaan ja terveysasemalla toimii tavallisesti yksi lääkäri. Marttilan terveysasema on hyvin varusteltu ja yhteistyö sosiaalityön ja sivistystoimen kanssa toimii hyvin.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja päivystys on Härkätiellä hoidettu virka-ajan ulkopuolella sairaanhoitopiirin yhteispäivystyksessä. Meillä on Effica-potilastietojärjestelmä käytössä. Härkätiellä on hyvä ja kehittämismyönteinen työilmapiiri. Satsaamme koulutukseen ja perehdyttämiseen. Suurin osa lääkäreistämme on yleislääketieteen erikoislääkäreitä. Virka soveltuu myös yleislääketieteeseen erikoistuvalle.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys, jolla on oikeus harjoittaa ammattiaan itsenäisesti.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Koeaika on 6 kk.

Liedossa 11.1.2017

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut
Terveyspalvelujohtaja

Organisaation kuvaus
Lieto on n. 19 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään. Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Liedon, Kosken Tl, ja Marttilan kunnat ja asukaspohja on noin 23700. Pääterveysasema on Liedossa ja lisäksi alueeseen kuuluu 3 muuta terveysasemaa.
Yhteystiedot

Ylilääkäri Kaarina Koskinen puh. 050 564 9195 ja terveyspalvelujohtaja, vastaava lääkäri Juha Aalto puh. 0503416901