Open vacancy Kaarinan kaupunki

Omaishoidon kotihoidon hoitaja

Kaarinan kaupunkiKaarinan kaupunkiKaarina
Työavain: 
123684
Hakuaika päättyy: 
25.1.2017 15.00
Palkka: 
2119€ /kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.4.2017
Työn kuvaus

Kaarinan omaishoidon kotihoidossa on haettavana hoitajan toimi. Omaishoidon kotihoidossa työskentelee kaksi hoitajaa, jotka ovat osa moniammatillista omaishoidon tiimiä. Omaishoidon tiimiin kuuluvat myös omaishoidon palveluohjaaja ja kaksi fysioterapeuttia.

Omaishoidon kotihoidon hoitajat työskentelevät omaishoidon asiakkaiden eli omaishoidon hoidettavien ja omaishoitajien kodeissa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti vanhuksia. Työ on omaishoidettavien hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Keskeistä työssä on myös omaishoitajien tukeminen, perhekeskeinen työskentely sekä palveluohjauksellinen, haltuunottava työote (esim. omaishoidettavien ohjaaminen lyhytaikaishoitoon tai päivähoitoon). Työssä korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen. Tehtävänä on asiakkaiden ohjaus omaishoidon tukikeskus Visiitin kuntosalilla.

Hoitajan työ on täällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä (ma - pe klo 7 - 17 välillä). Työaikamuotona on yleistyöaika.

Haemme omaishoidon kotihoitoon vanhuksia arvostavaa, yhteistyökykyistä ja kehittämismyönteistä työntekijää, jolla on mielellään kokemusta vanhustyöstä ja joka haluaa toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja omaishoidosta: www.kaarina.fi.

Kelpoisuusehtona hoitajan toimeen on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviraan. Toimessa on 4 kk:n koeaika. Kaarinan kaupunki on savuton työpaikka.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen.

Hoitajan toimi täytetään 3.4.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Hyvinvointipalvelut, Tarja Huhtinen, PL 8, 20781 Kaarina ja ne osoitetaan hyvinvointipalveluiden johtaja Anna Arola-Järvelle. Kuoreen merkintä: Hakemus omaishoidon hoitaja. Hakemuksessa tulee mainita, mitä tointa haetaan. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Haastattelut järjestetään 10.2.2017, osoitteessa Hallimestarinkatu 17 A, Kaarina.

Organisaation kuvaus
Kaarina on yli 32 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.
Yhteystiedot

vanhuspalvelujohtaja
Seija Sjöblom,
puh. 050 373 2526 (jätä tarvittaessa soittopyyntö) tai seija.sjoblom@kaarina.fi

Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi