Open vacancy Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Avoin hakemus

Rovaniemen koulutuskuntayhtymäRovaniemen koulutuskuntayhtymä sekä Santasport Finland OyKemijärvi, Kittilä, Kolari, Rovaniemi, Sodankylä
Työavain: 
124412
Hakuaika päättyy: 
2.1.2018 16.00
Palkka: 
Palkanmaksu tapahtuu virka- ja työehtosopimusten mukaisesti.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Määräaikainen
Työn kuvaus

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä järjestää monipuolista ammatillista koulutusta, ammatillista aikuiskoulutusta, VALMA- ja TELMA-koulutusta sekä työelämää palvelevaa kehittämis- ja palvelutoimintaa. Koulutuskuntayhtymän toimipisteet/yksiköt sijaitsevat Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kittilässä ja Sodankylässä. Edulappi.fi -verkkosivuston kautta voit tutustua paremmin Rovaniemen koulutuskuntayhtymän oppilaitosten eli Lapin ammattiopiston, Lapin matkailuopiston, Santasport Lapin Urheiluopiston ja Lapin kesäyliopiston sekä Lapin oppisopimuskeskuksen toimintaan.

Rovaniemen koulutusyhtymän omistaman Santasport Finland Oy:n päätoimialana on liikunta- ja urheilupalvelut sekä niihin liittyvät tapahtumat ja muut palvelut. Yhtiön koti- ja päätoimipaikka on Rovaniemellä Ounasvaaralla sijaitseva liikuntakeskittymä. Lisätietoja osoitteesta www.santasport.fi.

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän visio 2025 on olla lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittämisverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.

Oheisen linkin kautta voit jättää avoimen hakemuksesi Rovaniemen koulutuskuntayhtymään ja Santasport Finland Oy:hyn

Organisaation kuvaus

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Mirjami Palojärvi, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi tai suunnittelija Anu Tauriainen, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi